Bitcoin taas liikkeellä, koskettaa USD 36K, ylitti XLM, ADA (PÄIVITETTY)

Suosituin kryptovaluutta, bitcoin (BTC), kosketti vain lyhyesti 36000 dollarin tasoa ensimmäistä kertaa kaksinumeroisella hyppyllä päivässä ennen korjaamista alemmalle. Suurin osa muista ylimmistä salausaseteista on myös rallissa. (Päivitetty klo 08.33 UTC: päivitykset koko tekstissä).

Pikselin ajankohtana (08:28 UTC) BTC käy kauppaa 34680 USD: lla ja nousee 10% päivässä ja 22% viikossa korottaen kuukausivoitonsa 85%: iin. Bitcoin saavutti 30000 dollarin tason 2. tammikuuta.

BTC-hintakaavio:

Bitcoin taas liikkeellä, koskettaa USD 36K, parempi kuin XLM, ADA (PÄIVITETTY) 102
Lähde: coinpaprika.com
Ja vaikka markkina-arvoltaan toiseksi suurin kryptosetti, ethereum (ETH), on myös noussut (+ 7%, 1106 dollariin), tähti (XLM) on palannut kymmenen parhaan joukkoon, kun se nousi 66% päivässä, 0,27 dollaria. Cardano (ADA) on toiseksi parhaiten menestyvä kolikko kymmenen parhaan joukkueessa (+ 27%, 0,286 dollariin).

Muut huippukolikot ovat nousseet 2-5%, paitsi XRP, joka on laskenut 2,5% päivässä.

„Bitcoin on siirtynyt uuteen hintojen etsintävaiheeseen, joka johtuu suurelta osin institutionaalisen kiinnostuksen lisääntymisestä digitaalista omaisuutta kohtaan. Emme ole vielä nähneet vähittäiskaupan huippuosaa, kuten korostavat matala haku- ja sosiaalinen aktiivisuus vuoteen 2017 verrattuna“, johtaja Craig Russo hajautettua virtuaalitaloutta tukevan infrastruktuurin, Polyientin innovaatio, sanoi sähköpostitse lähetetyssä kommentissa.

Hänen mukaansa vähittäiskaupan osallistuminen yhdistettynä nopeutettuun institutionaaliseen osallistumiseen jatkaa todennäköisesti härkämarkkinoiden toimintaa ensimmäisellä neljänneksellä.

„Bitcoin vahvisti itsensä onnistuneesti oikeutetuksi omaisuudeksi vuonna 2020, ja sitä käytetään edelleen koko rahoitusalalla riippumatta mahdollisista positiivisista muutoksista perinteisessä maailmantaloudessa“, hän lisäsi ja varoitti, että tällä härkäkaudella tulee olemaan suuri volatiliteetti. markkinat ovat edelleen hyvin ohut ja on mahdollista valtavaa volatiliteettia, jos BTC-valaat alkavat kaataa.

Salaus älykkyysalusta Glassnode väittää, että laaja vähittäiskaupan kiinnostus bitcoiniin kasvaa, kun nollasta poikkeava BTC-määrän omaavien osoitteiden määrä on kaikkien aikojen korkein, yli 33 miljoonaa. Päivittäisten uusien BTC-osoitteiden määrä ei kuitenkaan ole vielä saavuttanut vuoden 2017 tasoa.

„Nämä mittarit antavat siis nousevan kuvan markkinoista, joille on ominaista terve, kestävä kasvu hyppyjen sijaan“, he lisäsivät.

Myös suositun Bitcoin Profit-analyytikon Willy Woon mukaan varastojen ehtyminen spot-pörsseissä on pysähtynyt, mikä tarkoittaa, että makrosyklin uudelleenkertymisvaihe on todennäköisesti valmis.

„Koska tiedämme jo, että laitokset ostavat suuria määriä, spot-varastojen ehtyminen on merkki siitä, että vähittäiskaupan ostajat ovat tulleet markkinoille suurina määrinä viime aikojen hinnankorotusten houkuttelemana“, Wiln Woo lainasi Glassnoden blogikirjoituksessa. .

Samaan aikaan Blockdaemonin toimitusjohtajan ja perustajan Konstantin Richterin mukaan kolmas Bitcoinin puolittaminen tarkoittaa, että BTC 300K lyödään tänä vuonna verrattuna aiempien vuosien BTC 600K: een.

„Koska merkittävä osa olemassa olevasta bitcoinista on epälikvidi, 300K on aivan liian vähän tarjontaa laitosten tulevalle eksponentiaaliselle kysynnälle, joka johtuu globaalista kovaa kriisistä (inflaation suojaamiseksi tarvitaan uusia rahoitusvaroja). Tämä on esimerkki vauhtipyörästä liikkeessä – puolet tarjonnasta ja todennäköinen kysynnän kaksinkertaistuminen, mikä puolestaan ​​lisää kysyntää hinnankorotusten vuoksi „, hän sanoi.

Vaikka BTC-syklit ovat luonnostaan ​​arvaamattomia (sääntelymuutoksilla tietyissä avainmaissa voi olla merkittävä vaikutus), Richterin mukaan seuraava iso bitcoinin este on 50000 dollaria.

„30-50 000 dollarin välillä saattaa olla huomattava määrä varojen selvitystilaa, joten luulen, että se on vaikeampaa saavuttaa tänä vuonna. Kun tämä este on selvitetty, uskon, että näemme 100 000 dollaria vuonna 2022“, hän sanoi .

„Jos Bitcoin jatkaa rallia nykyisellä kurssillaan, uskon, että voisimme nähdä 54K USD: n hinnan Ystävänpäivän ympärillä. Voisimme nähdä tämän korkeamman hinnan Q1: n loppuun mennessä; Tutkassani on myös 74K USD. on järkevää vetäytyä 54 000 USD: sta, Bitcoinin hinta vakiintuu noin 35 000 dollariin „, NEM: n kauppapäällikkö Nicholas Pelecanos sanoi sähköpostitse lähetetyssä kommentissa.

Analyytikot ennustavat, että tämä noususykli voi kestää 1-3 vuotta ennen kuin voimakas korjaus tapahtuu.

„Kaikenlainen kaatuminen on todennäköisesti makrotalouden ulkopuolella, tai mahdollisesti seurauksena kaivostyöläisten ongelmasta tai dramaattisesta ylihinnoittelusta, joka on korjattava. Kaikki näkemämme kaatumiset eivät ole yhtä dramaattisia kuin olemme aiemmin nähneet, lisääntyneiden verkkovaikutusten ja institutionaalisen osallistumisen ansiosta „, AllianceBlockin toimitusjohtaja Rachid Ajaja sanoi ja lisäsi, että on epätodennäköistä, että BTC-valaat – ne, joilla on tarpeeksi BTC: tä vaikuttamaan hintaan – menevät

myydään milloin tahansa pian. „On epätodennäköistä, että kukaan valas luopuu BTC: n likviditeetistä, kunnes hinta on lähempänä 100k USD.“

„Kaikkien syklien aikana kaatuminen johtuu väkijoukon hulluudesta, ei tule katalyyttistä uutista, markkinoilla vain loppuvat ostajat. … Asia on, että vähittäiskaupan rahamassat ovat yleensä viimeisiä päästä markkinoille ja tarjota varoitusmerkki mahdollisista laskusuhdanteista „, Pelecanos sanoi ja lisäsi, että tämä viimeisin härkätaistelu todennäköisesti lisää myös Bitcoin ETF -mahdollisuuksia.